Sponsoring

Geven is een voorrecht. Zeker als het gaat om initiatieven die een maatschappelijke waarde hebben, daarom is Auto Service Haarle al jarenlang actief en enthousiast sponsor van verschillende regionale initiatieven. 

 

Hoofdsponsorschap

 Handbal Auto Service Haarle_2.jpgHandbal Auto Service Haarle Dames 1 

Al 5 jaar is Auto Service Haarle de trotse hoofdsponsor van Dames 1 h.v. Haarle. De handbaldames van Auto Service Haarle 1 zijn actief in de Hoofdklasse B. 

Middels onze samenwerking preikt onze bedrijfsnaam al 4 jaar vol trots op de sportkleding van de handbaldames en is ook onze naam prominent verbonden aan de club. Ook dit seizoen weer veel sportief succes gewenst namens Auto Service Haarle!

Jeu De Boules s.v. Haarle                                                                                                                              Sinds 5 jaar is Auto Service Haarle een samenwerking als hoofdsponsor gestart met Jeu de Boules van s.v. Haarle. Naast wekelijkse competitie wedstrijden organiseerd Jeu de Boules s.v. Haarle jaarlijks een gezellig en bovenal sportief jeu de boules toernooi op het, speciaal geprepareerde trainingsveld, van s.v. Haarle. Auto Service Haarle is erg blij dat het deze vereniging kan steunen in haar bezigheden!

Shirtsponsoring

SV Haarle voetbal heren 3.JPG

S.v. Haarle voetbal Heren 3
De shirts van s.v. Haarle voetbal Heren 3 zijn voorzien van sponsoring door Auto Service Haarle. De heren van s.v. Haarle 3  zijn actief in de 4e klasse 16 en werken hun thuiswedstrijden af op  sportpark de Pastoorsmoat in Haarle.

 
We zijn trots dat onze bedrijfsnaam op het shirt van de heren te zien is en wensen het team dan ook een succesvol en bovenal sportief seizoen toe!

Autosponsoring 

Autocrossteam Peter Cents Autocrossteam Peter Cents.jpg
De crossauto van Autocrossteam Peter Cents is voorzien van onze sponsoring door middel van zichtbare stickers en bedrijfsreclame op de wedstrijdauto. 

Autocrossteam Peter Cents is een crossteam uit Haarle en is actief in het officiele Nederlands Kampioenschap Autocross en diverse regionale wedstrijden.

 

Bordsponsoring 

Ijsbaan t'Goor Marienheem, Sportclub SC Wesepe, Tennisclub Wesepe
Auto Service Haarle is ook actief sponsor bij verschillende sportverenigingen middels bordsponsoring. Zo preikt onze naam op de bording van sportaccomodaties van Ijsbaan t'Goor in Marienheem, Tennisclub wesepe en Sportclub SC Wesepe.