Klantenbeoordelingen

Wie kan ons het beste vertellen hoe het staat met onze kwaliteit? U natuurlijk. Daarom werken we samen met het onafhankelijke onderzoeksbureau Tevreden.nl om te horen wat u van onze service vindt. Uw mening telt bij Auto Service Haarle.

 

Uw mening telt!

De kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Bosch gewend bent, mag u ook verwachten bij de reparatie en het onderhoud van uw auto. Om onze kwaliteit te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren, voeren wij tevredenheidsonderzoeken uit.www.boschcarservice.tevreden.nl is een onafhankelijk, betrouwbaar onderzoeksplatform waarop we doorlopend de tevredenheid van onze klanten meten. Dat kan op uitnodiging van onze autobedrijven, maar u kunt ook zelf uw mening geven. Uw ervaringen leveren ons belangrijke informatie op om onze dienstverlening te verbeteren.

De vragen op boschcarservice.tevreden.nl zijn afgestemd op de dienstverlening die we u hebben geleverd. Er zijn bijvoorbeeld vragenlijsten voor de aanschaf van een occasion, APK en onderhoud. De vragenlijst sluit dus altijd aan op uw ervaring.

Beoordelingen Auto Service Haarle

10.0
 
 
1 beoordelingen

 

Laatste 0 beoordelingen