Ons team

Ons team is professioneel en allround opgeleid en staat 12 uur per dag, en 6 dagen in de week, klaar voor u en uw auto. Om een inzicht te geven bij welke werknemers u bij Auto Service Haarle terecht kan, stellen zij zich graag even kort aan u voor!

 

Werkplaats

Auto Service Haarle ons team Peter.jpg

Peter Cents
Eerste Autotechnicus

 

Peter Cents is sinds 2002 werkzaam bij Auto Service Haarle. Peter is Eerste Autotechnicus en APK gediplomeerd. Daarnaast is Peter tevens de dieselspecialist in de werkplaats van Auto Service Haarle.

 

''Elke dag van de week ben ik aanwezig voor onderhoud en/of reparatie aan uw auto''. ''Tevens volg ik momenteel een opleiding tot Elektronicatechnicus''.

 

 

Paul BosmanAuto Service Haarle ons team Paul.jpg
Eerste Autotechnicus

 
Vanaf 1997 is Paul Bosman actief in de werkplaats  van Auto Service Haarle. Al ruim 18 jaar is Paul  Eerste Autotechnicus met APK- en stekairco diploma in onze werkplaats. Dit maakt Paul tot een ervaren specialist op het gebied van diesel, elektronica en airco. 

 
''Met veel plezier zorg ik er voor dat uw auto na een reparatie en/of onderhoud weer goed op weg kan''. 

 

 

Jochem Van der Linde
Eerste Autotechnicus in opleiding

 
Jochem Van der Linde is na een succesvolle stageperiode in 2015 gestart als monteur in de werkplaats van Auto Service Haarle. Jochem is Eerste Autotechnicus in opleiding en zijn zorgvuldigheid en enthousiastme maakt waarom uw auto in uitstekende handen is bij deze monteur.

 

''Met veel plezier en precisie maak ik uw auto weer gereed voor vertrek''.

 


Verkoop en After-Sales

Auto Service Haarle ons team Theo.jpg

Theo Oosterwechel
Eigenaar / Verkoop Manager

 
Samen met compagnon Akki Spijkerman opende Theo in 1995 de deuren van Auto Service Haarle. Theo is zodoende al 20 jaar werkzaam als Verkoop Manager van het bedrijf. 

 
''Bent u op zoek naar een auto?''. "Vanuit mijn functie als Verkoop Manager help ik u graag zorgvuldig bij het maken van uw keuze''. ''Elke dag van de week ben ik aanwezig om u te woord te staan''. 

 

 

Akki Spijkerman Auto Service Haarle ons team Akki.jpg
Eigenaar / After-Sales Manager

 

Samen met Theo is Akki Spijkerman mede-oprichter van Auto Service Haarle en al 20 jaar werkzaam als de After- Sales Manager van het bedrijf.

 

''Als After-Sales Manager van Auto Service Haarle ben ik verantwoordelijk voor de service in de breedste zin van het woord. ''Als merk-onafhankelijk autobedrijf repareren en onderhouden wij auto's van elk merk en voldoen we aan alle scherpe kwaleitseisen''.