Garantie

U zorgt goed voor uw auto en laat regelmatig onderhoud plegen, en verwacht dus ook geen problemen. Maar u kunt altijd voor onaangename verassingen komen te staan. Bijvoorbeeld een defecte brandstofpomp, een startmotor die het begeeft of een versnellingsbak die plots dienst weigert. Om niet overwachts te maken te krijgen met dure reparaties aan uw auto is het daarom mogelijk gebruik te maken van  Bosch Car Services garanties: de werkplaatsgarantie en de mobiliteitsgarantie. 

 

Werkplaatsgarantie 

Met de unieke Bosch Car Service Garantie hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten aan uw auto. Indien u uw regulier onderhoud laat uitvoeren bij Bosch Car Service, kunt u uw bestaande fabrieksgarantie of Best Car Selection garantie verlengen met één jaar.

Ieder jaar kunt u deze garantie weer verlengen na regulier onderhoud bij Bosch Car Service. De Bosch Car Service Garantie kan afgegeven worden op auto’s die maximaal 9 jaar oud zijn en niet meer dan 180.000 kilometer gereden hebben, met een maximum van 20.000 te rijden kilometers per jaar. Uiteraard dient uw auto reeds aangemeld te zijn bij Bosch Car Service Garantie, Best Car Selection of nog een lopende fabrieksgarantie te hebben..

 

Mobiliteitsgarantie

Of u nu ergens in Europa gestrand bent of thuis voor de deur, met één telefoontje zet u de pechhulp van Bosch Car Service in gang. Deze gaat na of uw auto ter plaatse kan worden gerepareerd. Is reparatie niet mogelijk of is uw voertuig niet meer verkeersveilig, dan wordt het naar een Bosch Car Service in de buurt gesleept, ook in het buitenland. Vervangend vervoer staat, indien noodzakelijk, de eerste 2 werkdagen voor u klaar. Wij zijn er voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week!

U kunt de pechhulp alleen afsluiten en/of verlengen in combinatie met een onderhoudsbeurt bij uw Bosch Car Service autobedrijf. Maak hier een afspraak voor onderhoud en vraag meteen de pechhulp aan.