Personen- en bedrijfsauto's

Bij Auto Service Haarle kunt u terecht voor een flexibel, betrouwbaar en breed aanbod van zowel personen-als bedrijfsauto's, nieuw en gebruikt. Wij kunnen u elk merk en type personen- en/of bedrijfsauto leveren en onderhouden. Uiteraard behoort het inruilen van uw huidige auto ook tot de mogelijkheden.

 

Bekijk onze occasions

 

Garantie

Auto Service Haarle biedt u bij aanschaf van een personen- en/of bedrijfsauto's, nieuw en gebruikt, de nodige voordelen. Zo is elke auto bij Auto Serivice Haarle voorzien van Bovag garantie of fabriekgarantie van 3, 6 of 12 maand. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onverwachte kosten aan uw auto.

Daarnaast beschikken al onze auto's over een Nationale Auto Pas (NAP). Stichting NAP verzamelt in samenwerking met de RDW kilometerstanden van bijna alle auto's in Nederland. Hierdoor bent u ervan gegarandeerd dat de kilometerstand van de auto overeen komt met het werkelijk aantal gereden kilometers!

Bijkomende voordelen

Naast een langlopende Bovag- en/of fabriekgarantie en NAP beschikken onze auto's ook over een geldige APK. Onze eigen APK-keurmeesters zorgen ervoor dat alle onderdelen van de auto optimaal functioneren en geschikt zijn om de weg op te kunnen. Tevens zijn al onze auto's onderworpen aan een grote onderhoudsbeurt, waardoor onze auto's start klaar staan om u letterlijk op weg te helpen!

Bekijk onze occasions