Reparatie en onderhoud

Bij Auto Service Haarle is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Of het nu gaat om de zorg van een nieuwe of een gebruikte auto, we heten u van harte welkom!

 

Afspraak maken voor onderhoud

 

Met de steun van Bosch

De autobedrijven van Bosch Car Service kunnen dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals ruitenwissers, accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Bosch alles in huis om elk autobedrijf van Bosch Car Service perfect te ondersteunen. Auto Service Haarle beschikt daarom over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt aan uw auto.

Uw fabrieksgarantie blijft geldig

Auto Service Haarle werkt volgens de fabrieksvoorschriften. Daardoor blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Uw nieuwe auto kunt u daarom met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen. Of het nu gaat om uw privéauto of een zakelijk gereden (lease)auto, ze zijn allebei even welkom.

Objectief advies

Auto Service Haarle is niet merkgebonden.U krijgt daarom altijd objectief advies, zowel tijdens de aankoop van een auto als bij het onderhoud ervan. 

Afspraak maken voor onderhoud